Friskest og sikrest i bransjen

Hos Svevia settes alltid helsen først. Målet vårt er at Svevias medarbeidere skal være friskest i bransjen. Og sikkerhet er ett av flere fokusområder innen vårt holdbarhetsarbeid.

Sikkerhet og helse kommer først

Vårt fokus på helse og sikkerhet gir resultater. I Svevia jobber vi for å forebygge hendelser og ulykker på alle arbeidsplasser.Vår innsats for arbeidsmiljøet skjer ut fra en systematisert prosess med tydelige ansvarsområder. Alle medarbeidere må blant annet gjennomføre en nettbasert arbeidsmiljøopplæring. I 2014 deltok 560 personer på disse kursene.

Det styrer sikkerheten

I Svevias kollektivavtale finnes det overenskomster om hvordan arbeidsmiljøspørsmål skal håndteres. Vi retter oss blant annet etter følgende svenske lover: Medbestämmandelagen (MBL),

Arbetsmiljölagen (AML) og Arbetsmiljöförordningen (AMF). Arbeidsmiljøspørsmål innen Svevia tas opp i arbeidsmiljøutvalget, som er sammensatt av hovedverneombud, arbeidsmiljøingeniører og representanter fra arbeidsgiveren og arbeidstakerorganisasjonene.

Din vei til helse og sikkerhet

Helsepoeng

For at du skal kunne trene, gir vi deg helsepoeng

Helsekartlegging

En helsekartlegging gjennomføres hvert tredje år.

Rådgivning

En helsecoach gir råd om mosjons-, kostholds- og søvnvaner

Sikkerhetsarbeid

I Svevia får du jobbe i et arbeidsmiljø der sikkerhetsarbeidet prioriteres – på alle nivåer.

Relaterte sider

Les mer om hvem vi er.

Ledige jobber hos Svevia

Her finner du alle tjenester vi er på jakt etter akkurat nå.

Likestilling og mangfold

Hos oss blir du lagt merke til og gjør en forskjell. Forretningsmessighet, troverdighet, omtenksomhet og nytenkning er Svevias kjerneverdier, og selvsagt også bakgrunnen for Svevias likestillings- og mangfoldsarbeid.

Kontakt Svevia

Sentralbord:

+ 47 400 09 100

Besøksadresse:

Øyfjellgata 14, 8656 Mosjøen